Elkészítés: A lisztet elmorzsolom a margarinnal és az élesztővel.
Beleadom a cukrot, a sót, a citromhéjat, a 2 tojást, és annyi rummal hígítom, hogy jól nyújtható tészta legyen.
A kész tésztámat kinyújtom, háromszögletű darabokra vágom. Szilvalekvárt vagy főzött mákot halmozok a közepére, félbehajtom, széleit lenyomkodom, tojással megkenek minden darabot.
Zsírral vagy vajjal kikenek egy tepsit, meghintem liszttel, beleteszem a tésztákat, és előmelegített sütőben pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.