Elkészítés: A pulykahúst ledaráljuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk. A húshoz keverjük a vöröshagymát, ízesítjük sóval és őrölt feketeborssal. Jól összedolgozzuk, majd vizes kézzel 6 egyforma gombócot formázunk belőle. A gombócokat ellapítjuk, majd grillen vagy serpenyőben megsütjük.
A zsemléket átmelegítjük, félbevágjuk, mindegyikre salátalevelet teszünk. Erre rakjuk a húspogácsákat, a karikára vágott paradicsomot, kígyóuborkát és lilahagymát. Mustárt és ketchupot locsolunk rá, majd rárakjuk a zsemlék tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.