Elkészítés: Először a tölteléket csináljuk meg: a héjában főtt burgonyát megtisztítjuk, krumplinyomón áttörjük. Összekeverjük a cukorral, darált dióval, a rummal.
A tésztához valókat összegyúrjuk, kettéosztjuk. A felénél valamivel nagyobbat kinyújtva a tepsi aljára tesszük, rákenjük a tölteléket, a tészta másik felét kinyújtva rátesszük. Villával megszúrkáljuk, mint a pitét, majd megkenjük tojással. Meleg, de nem forró sütőben sütjük.
Ha megsült, vaníliás porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.