Elkészítés: 1. A piskótalapokhoz valókat habosra keverjük, majd kivajazott, kilisztezett tortaformába öntjük és megsütjük. Ha megsült, kihűtjük és kettévágjuk.
2. A töltelékhez valókat összedolgozzuk, de csak közvetlen felhasználás előtt, mert úgy könnyebb vele dolgozni.
3. A krémhez a tejből, a lisztből, a cukorból és a vaníliás cukorból krémet főzünk. A vajat a kakaóval puhára keverjük, majd a kihűlt krémhez keverjük.
4. A piskótalapokat megtöltjük a töltelékkel, kívülről bevonjuk a tortát a krémmel, tetejére pedig csokimázat teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.