Elkészítés: A combokat kettévágjuk, a hagymát és a gombát megtisztítjuk. A finomra vágott hagymát serpenyőben 3 kanál olajon megpirítjuk, a kockára vágott gombát kb. 3 percig a hagymával együtt sütjük, majd az aprított petrezselymet beleszórjuk, a tűzről lehúzzuk.
A zsemléket vízben megáztatjuk, majd kicsavarjuk. Az apróra kockára vágott főtt tojást, a kiengedett zöldborsót, a zsemlemorzsát és a hagymás gombát
hozzáadjuk, kb. 1 kiskanál sóval, borssal fűszerezzük.
Egy tepsit a maradék olajjal kikenünk, a zsemlés massza felét belesimítjuk, a fűszerezett combokat belenyomjuk, majd a massza másik részét a combokra tesszük.
Alufóliával letakarva 180 fokon, 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve 25 percig pirítjuk.
Savanyúsággal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.