Elkészítés: A halfiléket 8 egyforma szeletre vágjuk, a citrom levével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk és félretesszük. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, sonkánkat gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, az olajbogyót felkarikázzuk.
Keresünk egy közepes méretű serpenyőt, felolvasztjuk benne a vajat, hozzáadjuk a gombát és a sonkát, többször megrázva 3-4 percig sütjük. Ezután megszórjuk a reszelt sajttal, a zsemlemorzsával és az olajbogyóval, ízesítjük a mustárral, sóval, őrölt feketeborssal. Elkeverjük, a tűzről levesszük.
Halszeleteinket egy kellemes méretű kivajazott tűzálló tálba szépen egymás mellé fektetjük, a gombás-sonkás-olajbogyós ragut a tetejére halmozzuk, és közepesen forró sütőben jó negyedóra alatt készre sütjük.
Tálaljuk formázott párolt rizzsel, hintsük meg finomra vágott petrezselyemmel, díszítsük cikkekre vágott citrommal. Kínáljunk hozzá egy friss, fiatal olaszrizlinget.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.