Elkészítés: A halszeleteket meglocsoljuk citromlével, enyhén sózzuk,borsozzuk. Az egyik oldalát megkenjük mustárral, zsemlemorzsába nyomkodjuk, a felesleges morzsát leütögetjük róla. A halszeleteket félretesszük.
A füstölt szalonnát egy serpenyőben kiolvasztjuk, rádobjuk a hagymát, üvegesre pároljuk. Belekeverjük a maradék mustárt, meghintjük a liszttel, felöntjük 3 dl vízzel, majd felforraljuk és besűrítjük. Szükség esetén még fűszerezhetjük sóval, borssal, mustárral.
A felmelegített olajon először a halszeletek panírozott felét sütjük aranybarnára, majd megfordítjuk, és mérsékelt tűzön készre sütjük.
A mustáros mártással azonnal tálaljuk. Sós főtt burgonyát vagy burgonyapürét kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.