Elkészítés: Vajat forrósítunk, és a 20 dkg parajpürét megpároljuk rajta, majd 1 gerezd fokhagymával, sóval ízesítjük.
40 dkg hámozott paradicsomot lecsepegtetünk, a paradicsomot villával összetörjük, és forró olajon forraljuk, sózzuk, borsozzuk.
Besamelt készítünk: 2 evőkanál vajat
megforrósítunk, hozzáadunk 1 kanál lisztet, és addig kavargatjuk, forrósítjuk, amíg át nem fehéredik. 4 dl forró tejjel felengedjük, 5 perc alatt besűrítjük.
Ha kész, 3 részre osztjuk, az egyik részébe belekeverjük a spenótot, a másikba a paradicsomot, a harmadikba pedig belekeverünk 1 tojássárgát és 5 dkg reszelt sajtot.
A tésztát sós vízben megfőzzük. Ha kész, 3 részre osztjuk, és a 3 részt a 3 mártással elkeverjük.
Kivajazunk egy tűzálló tálat, egymás mellé beletesszük a tésztákat, az egészet megszórjuk 5 dkg reszelt sajttal, és forró sütőben 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.