Elkészítés: A 8 tojásból a szokásos módon kétszer 4 tojásos piskótát sütöttem. Én egyben verem fel az egész tojásokat géppel, a cukorral, majd óvatosan hozzákeverem a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet. A piskótákat kihűlés után kétfelé vágtam, és 3 ízű krémmel töltöttem meg.
A töltelékhez a vajat habosra kikevertem a porcukorral. A tejből, a lisztből és a vaníliás cukorból sűrű pépet főztem, amit hűlés után a cukros vajhoz kevertem, ettől könnyű, laza krém lett. Belekevertem a rumaromát is. Háromfelé osztottam úgy, hogy a kávésnak készülő legyen legkevesebb. A legkevesebbhez adtam a pici forró vízzel feloldott neskávét, a második adaghoz a kakaóport, a harmadikhoz pedig a kókuszrészléket. Nagyon finom együtt a kókusz, a kávé és a kakaó.
Alulra került a kókuszos krém, középre kávés, felülre kakaós. A tetejére kókuszos, az oldalára kakaós krémet kentem. A tetejét zselécukorból készített virágokkal díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.