A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Kiolajozott tűzálló tálba fektetjük. A kolbászt forró vízbe mártjuk, bőrét lehúzzuk, majd vékonyan felszeleteljük. A sajtot lereszeljük és belekeverjük a tejfölbe. A kolbásszal beborítjuk a hússzeleteket, majd leöntjük asajtos tejföllel. A tálat alufóliával befedjük és forró sütőbe toljuk. 25 percig sütjük, majd a fóliát eltávolítva, a tetejét megpirítjuk. Petrezselymes újburgonyával és fejes salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.