Elkészítés: A krumplikat héjában megfőzöm. A hagymákat megpucolom, a vöröshagymát, a fokhagymát és a petrezselymet apróra vágom, a póréhagymát és az újhagymát karikára, a metélőhagymát darabolom, a medvehagymát szeletelem. Forrásban lévő vízben megfőzöm. Teszek félre mindegyikből egy keveset, a többit 1 főtt krumplival leturmixolom. A lébe visszateszem a félretett darabokat, valamint a krumplit kockára vágva, fűszerezem. Felforralom, adok hozzá tejet, főzőtejszínt és egy kevés fehérbort.
Tálaláskor csepegtetek bele szójaszószt, megszórom a feldarabolt pirított toast kenyérrel, locsolok rá olívaolajat, meghintem reszelt füstölt sajttal. Díszítem csíkokra vágott medvehagymával és metélőhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.