Elkészítése: A kész piskótát kettévágjuk. A felső lapot nyolc cikkre vágjuk. Egy üveg- vagy fémtálat fóliával kibélelünk, és ebbe helyezzük a szeletelt piskótát úgy, hogy félgömböt kapjunk.
A túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a citromhéjat, a vaníliás cukrot és a felvert tejszínt, a lecsöpögtetett ananászbefőttet, s végül a tejben feloldott zselatint, amelyet forrpontig hevítettünk. A kész tölteléket ráöntjük a piskótára, befedjük a másik piskótalappal. 3-4 órára hideg helyre tesszük, majd tálra borítjuk. A mázhoz kikeverjük a tojásfehérjét a cukorral és a citromlével, bevonjuk ezzel a kupolát. Kevés kókuszreszelékkel díszítjük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.