Elkészítése: A kész piskótát kettévágjuk. A felső lapot nyolc cikkre vágjuk. Egy üveg- vagy fémtálat fóliával kibélelünk, és ebbe helyezzük a szeletelt piskótát úgy, hogy félgömböt kapjunk.
A túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a citromhéjat, a vaníliás cukrot és a felvert tejszínt, a lecsöpögtetett ananászbefőttet, s végül a tejben feloldott zselatint, amelyet forrpontig hevítettünk. A kész tölteléket ráöntjük a piskótára, befedjük a másik piskótalappal. 3-4 órára hideg helyre tesszük, majd tálra borítjuk. A mázhoz kikeverjük a tojásfehérjét a cukorral és a citromlével, bevonjuk ezzel a kupolát. Kevés kókuszreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.