Elkészítés: A hagymákat és az ecetes uborkákat nagyon apró kockára vágom. A húspogácsa többi hozzávalóját összekeverem egy lefedhető nagy tálban. Egy éjszakán át tökéletesen lefedve pihentetem, hogy állaga és íze összeérjen. Húspogácsákat formálok belőle /ha laza a kötése, akkor teszek még bele zsemlemorzsát/ attól függően, hogy mekkora zsemléket veszek. Legjobb a *kétkezes nagyipari* puffancs.
A.) A húspogácsákat szabadtéri, olajozott rostélyon megsütöm 15-20 perc alatt attól függően, hogy mekkora a húspogácsa. A rostélyra rövid időre ráteszem a sütés végén a hamburger zsemlék mindkét belső oldalát és az ananászkarikákat is pirítani.
B.) Konyhában sütőpapírral kibélelt tepsiben sütöm meg a húst. Az ananászkarikákat és a hamburger zsemléket szintén sütőben pirítom meg vagy kontakt grillsütőben.
Amíg a hús megsül, összekészítem a hozzávalókat. A kettévágott zsemle alsó részét megkenem sajtkrémmel. Erre kerül a salátalevél vagy levelek. Ezután jön a vékonyra vágott paradicsomkarika réteg /csak kevés kell!/, majd a már elkészült húspogácsa. A húspogácsa tetejét majonézzel vonom be, majd ráteszek egy ananászkarikát. Végül ráteszem a hamburger kalapját, aminek a belsejét előtte megkenem egy kevés B.B.Q. szósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.