Elkészítés: A tejet felforraljuk, langyosra, kb. 37-40 fokosra hűtjük. Közben veszünk 2 db 7 dl-es befőttes üveget, és elosztunk az alján 1-1 evőkanál joghurtot és 1-1 kávéskanál cukrot.
A tejet egyenlően elosztjuk az üvegekben, rácsavarjuk a tetejét, és meleg ruhába bugyolálva (én a férjem jó vastag pulóverjébe szoktam) betesszük a szekrényébe. Itt hagyom állni 10-12 órát, de ha jó minőségű a tej, elég kevesebb idő is!
Ha megfelelő az állaga, mehet be a hűtőbe, majd ha lehűlt, ízesítjük:
nagyon finom banánnal, eperrel, málnával, meggyel, mézzel stb..
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.