Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a felét kisimítva tepsibe helyezzük. Megszórjuk zsemlemorzsával. A tészta másik felét a töltelék elkészítése után használjuk fel.
A töltelékhez az almát lereszeljük, és rálapítjuk a tepsibe helyezett tésztára. Rakunk rá fahéjat, vaníliás cukrot, és 10 dkg kristálycukrot egyenletesen elosztunk rajta. A tészta másik felét elnyújtva ráhelyezzük a töltelékre.
Sütés előtt villával megszurkáljuk, majd
1 db tojást felverünk, és egyenletesen megkenjük vele a tésztát. A süteményt előmelegített, 250 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.