Elkészítés: A húsféléket ceruza vastagságú csíkokra, a szalonnát apró kockára vágjuk, a hagymat szálasra metéljük. A szalonnát kevés olajjal ropogosra sütjük, majd elkeverjük a marhahússal, és együtt pirítjuk 5 percig, majd hozzákeverjük a hagymát. Élénk tűzön sütjük, pirítjuk addig, amíg a hús levet enged, ezután lefedve 20 percig pároljuk takarékon. Ekkor hozzáadjuk a sertéshúst, a sóval eldörzsölt fokhagymát és a megvagdalt köménymagot. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük majorannával. Lefedve tovább pároljuk, amíg megpuhul. Ekkor rádobjuk a felaprított csirkemájat, és zsírjára sütjük. Mehintjük kevés liszttel, fűszerezzük a kakukkfűvel, pár percig pirítjuk, végül felöntjük a borral, és alaposan kiforraljuk. Petrezselymes burgonyával vagy rizzsel tálaljuk, de finom szélesmetélttel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.