Elkészítése: Reszeljük le a meghámozott uborkát, majd sózzuk meg és hagyjuk állni 1 órát. Szűrjük le. Zúzzuk össze a fokhagymát, reszeljük le a hagymát. Közben keverjük össze a joghurtot és a tejszínt, adjuk hozzá a tejet, a fokhagymát, a hagymát, az őrölt köményt, az erőspaprikát, a felaprított fűszernövényeket, végül a lecsöpögtetett uborkát. Ízesítsük sóval, borssal, majd hűtsük be 2 órára. Tálaláskor díszítsük vékonyra szeletelt húsos paprikával ( a piros mutat a legjobban)m olívabogyóval vagy egy csipet pirospaprikával.
1 adag 110 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.