Elkészítés: Összekeverjük az első adag port, kivajazott közepes méretű tepsibe hintjük. (Ha kissebb tepsid van, magasabb lesz a tészta, ha nagyobb, akkor alacsonyabb.) Kicsit szétrázogatjuk.
A túrót egyenletesen rámorzsoljuk. A mazsolát rádobáljuk. A következő adag port ráhintjük. A tojásokat felverjük, hozzáöntjük a tejet, összekeverjük, ráöntjük a túrós lisztes alapra, kicsit kanállal eligazgatjuk, hogy mindenhová jusson. Kevés olvasztott vajjal meglocsoljuk, és előmelegített sütőben közepes, majd kisebb lángon olyan pirosra sütjük, ahogyan nekünk tetszik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.