Elkészítés: 1. A tejbe beletesszük a mézet és az apróra tördelt fehér csokoládét, felmelegítjük, majd miután a csoki és a méz elolvadt, hozzáadjuk a búzadarát, és sűrű tejbedarát főzünk belőle.
2. Amikor kihűlt, golyókat formálunk belőle, a golyók közepébe egy kevés összevagdalt aszalt gyümölcsöt nyomkodunk.
3. Az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, és a golyókat félig kimártjuk a csokoládéban. Mielőtt a csokoládé teljesen megszilárdulna, aszalt gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel, fehér csokoládéval díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.