Elkészítés: A ribizlit egy kis vízzel és az étkezési keményítővel meg 2 púpos kanál cukorral felforralod, krémesre kevered, vigyázz, hogy a ribizliszemek ne törjenek össze.
A túrót, a tejfölt, a cukrot, a citromhéjat és a vaníliás cukrot keverd krémesre. A zselatint készítsd el, majd ha kihűlt, keverd a túrós krémbe.
A piskótát vágd 3 rétegbe. Az alsó tortalapot kend meg a ribizlikrém felével, a tetejére tedd a túrókrémet... a második tortalappal ugyanígy járj el... és a harmadik tortalappal fedd be.
A szobahőmérsékletű vajat a porcukorral keverd addig, amíg a porcukor teljesen elolvad. Kend be vele a torta oldalát és tetejét, hogy szép alakja legyen a tortának, majd tedd vissza a hűtőbe pár órára.
Közben készítsd el a fondant-t. Fondant készítése >>>
Vond be vele a tortát, és díszítsd a tetszésed szerint...
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.