Elkészítés: A ribizlit egy kis vízzel és az étkezési keményítővel meg 2 púpos kanál cukorral felforralod, krémesre kevered, vigyázz, hogy a ribizliszemek ne törjenek össze.
A túrót, a tejfölt, a cukrot, a citromhéjat és a vaníliás cukrot keverd krémesre. A zselatint készítsd el, majd ha kihűlt, keverd a túrós krémbe.
A piskótát vágd 3 rétegbe. Az alsó tortalapot kend meg a ribizlikrém felével, a tetejére tedd a túrókrémet... a második tortalappal ugyanígy járj el... és a harmadik tortalappal fedd be.
A szobahőmérsékletű vajat a porcukorral keverd addig, amíg a porcukor teljesen elolvad. Kend be vele a torta oldalát és tetejét, hogy szép alakja legyen a tortának, majd tedd vissza a hűtőbe pár órára.
Közben készítsd el a fondant-t. Fondant készítése >>>
Vond be vele a tortát, és díszítsd a tetszésed szerint...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.