Elkészítés: A csirkecombokról lehúzom a bőrt, és megfőzöm a combokat hagymás-paprikás alapon paprikás csirkének, kevés majorannával ízesítve. Kicsit tovább főzöm, hogy könnyen leváljon a hús a csontról, és kicsit bővebb lével.
Ha kicsit hűlt, lefejtem a húst a csontokról, a húst ledarálom húsdarálón, a levét külön tálba rakom.
Sütök kb. 20 db sós palacsintát a liszt, tojás, tej, pici só és szükséges mennyiségű szódavízból készült tésztából, és a ledarált hússal megtöltöm őket.
A külön rakott lébe belekeverek ízlés szerint tejfölt és 1 teáskanál lisztet. Az egészet felforralom.
A palacsintákat tálra helyezem, sütőben vagy mikróban átmelegítem, és tálaláskor a tejfölös lével megöntözöm (elötte nem lehet, mert beszívja a palacsintatészta a levet).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.