Elkészítés: Elkészítem a pörköltet a rácbabos receptem szerint jó kosszú lével. A húst kiszedem, aprítógépben 2 keménytojással, (fél marék apró gombával), kis mustárral - ha szükséges, sóval - összevagdalom. Akkor jó, ha sűrű, pástétom szerű, de nem száraz. Egy kis pörköltszafttal lehet puhítani.
Elkészítem a palacsintákat, majd a húsból kupacolok rájuk, és jobbról-balról, majd alulról-felülről behajtva a széleket kis batyukat készítek.
A szaftot, ha keveslem egy kis vízzel-fűszerekkel szaporítom, (beledobok egy kevés apró gombát), majd forrás után behabarom. A keménytojásokat szeletelve óvatosan a szószba dobálom. Ezután a tányéron heverő palacsintára öntök belőle, megsajtozom, és tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.