A darált húst egy tálban összedolgozzuk a tojással, majd sóval, borssal fűszerezzük. A masszából nedves kézzel 12 kis gombócot formázunk, és serpenyőben felforrósított olajban körben átsütjük.
A letisztított hagymát megmossuk, lecsöpögtetjük, kis darabokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, papírtörlővel ledörzsöljük, szükség esetén leöblítjük, leitatjuk, majd félbevágjuk. Az uborkát lecsöpögtetjük, hosszában négy részre vágjuk. A hagymát, az uborkát, a gombát és a tejszínt egy tálban összekeverjük, paprikával, mustárral, sóval, borssal ízesítjük.
A tejszínes zöldségkeveréket nagy sütőzacskóba tesszük, a fűszerpaprikával megszórt húsgombócokat elosztjuk benne. A sütőzacskót a csomagoláson lévő leírás szerint lezárva egy sütőlemezen a sütőbe helyezzük. 200 ºC-on kb. 25 percig sütjük. A sütőzacskót felvágjuk. A húsgombócokat és a zöldségeket egy tálra rendezzük, és petrezselyemzölddel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.