Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. A csontokat leforrázzuk, leöblítjük.
A csontokat, nyakakat és szárnytövet hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt, lehabozzuk. Beletesszük a paprikát, a paradicsomot, sót, borsot, a hagymákat, az ételízesítőt, és kis lángon legalább 1 órát főzzük. Beletesszük a zöldségeket és készre főzzük.
A levest hagyjuk fél órát pihenni, majd átszűrjük. A feldarabolt zöldségekkel és külön kifőzött tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.