Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem, a zöldségeket megpucolom és falatnyi darabokra vágom. Sós vízben 15 percet forralom, majd leszűröm. Nem kell puhára főzni.
Egy hőálló tálat kikenek margarinnal. A sütőt előmelegítem 200 C fokra.
A hagymát megpucolom, vékonyan felszeletelem, és a hőálló tál aljára helyezem. Erre kerülnek a leszűrt zöldségek, a feldarabolt friss bazsalikomlevél, a kis chilipaprika, a kakukkfű lemorzsolt levelei. Sózom és ráreszelem a sajtot.
A tejfölt egy tálba öntöm, itt keverem össze a curryvel, a borssal, az ételízesítővel és a tojással. Ráöntöm az egészet a zöldségekre, én kézzel ilyenkor jól lenyomkodom, tömörítem, hogy sütés után könnyen és egyben tudjam tányérra rakni. A tetejét meghintem szezámmaggal, és betolom a sütőbe kb. 45 percre.
Ha szépen megsült a teteje, kiveszem, hagyom kihűlni, és éles késsel feldarabolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.