Elkészítés: A kockára vágott hagymát forró olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst. Ételízesítővel fűszerezzük, beletesszük a fokhagymát és a szeletelt gombát, ezután néhány percig együtt pirítjuk.
Vajjal kikenünk egy tűzálló sütőformát. Az edény aljába egy sor, hosszára, vékony szeletekre vágott cukkinit teszünk, megszórjuk óvatosan oregánóval. Rárakjuk a húsmassza és a felszeletelt paradicsom egyharmadát, ezután ismét egy sor cukkinit rakunk. A rétegezést addig folytatjuk, amíg tart a
hozzávalókból. A tetejére cukkini kerüljön.
A tejfölt elkeverjük a reszelt emmentáli sajttal, sóval, borssal, pici oregánóval fűszerezzük, ezután ráöntjük a rakottasra.
A rakott étel tetejét megszórjuk a reszelt trappista sajttal, és 180 C-fokra előmelegített sütőben körülbelül 20-25 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.