Elkészítés: A kockára vágott hagymát forró olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst. Ételízesítővel fűszerezzük, beletesszük a fokhagymát és a szeletelt gombát, ezután néhány percig együtt pirítjuk.
Vajjal kikenünk egy tűzálló sütőformát. Az edény aljába egy sor, hosszára, vékony szeletekre vágott cukkinit teszünk, megszórjuk óvatosan oregánóval. Rárakjuk a húsmassza és a felszeletelt paradicsom egyharmadát, ezután ismét egy sor cukkinit rakunk. A rétegezést addig folytatjuk, amíg tart a
hozzávalókból. A tetejére cukkini kerüljön.
A tejfölt elkeverjük a reszelt emmentáli sajttal, sóval, borssal, pici oregánóval fűszerezzük, ezután ráöntjük a rakottasra.
A rakott étel tetejét megszórjuk a reszelt trappista sajttal, és 180 C-fokra előmelegített sütőben körülbelül 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.