Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk benne a megtisztított, vékonyra karikázott póréhagymát, a felszeletelt gombát, a darált húst és a meghámozott, lereszelt sárgarépákat. Megszórjuk ételízesítővel, meglocsoljuk néhány csepp szójaszósszal, és néhány percen át együtt pároljuk.
A mélyhűtőből előzőleg kivett és felengedett tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd egyforma négyzetekre vágjuk, és mindegyik közepére rakunk egy halmot a töltelékből. A tészta széleit megkenjük a tojásfehérjével, a tésztát batyuszerűen összehajtjuk, és a széleit a tojással összeragasztjuk. A tetejét megkenjük a tejjel elkevert tojássárgájával, és olajozott sütőlapra téve, előmelegített sütőben szép pirosra megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.