Elkészítés: A megtisztított karfiolt rózsáira szedjük, majd forrásban lévő sós vízben félpuhára főzzük.
A vöröshagymát és a fokhagymát finomra aprítjuk, majd a felhevített olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, megpirítjuk, majd sóval, borssal és fűszerpaprikával ízesítjük.
A húst körülbelül 20 cm átmérőjű, kapcsos tortaformába nyomkodjuk. A mozzarella felét felszeleteljük, és a húsra fektetjük. A tejfölt a tojással elkeverjük, hozzáadjuk a felaprított metélőhagymát, sózzuk, borsozzuk, és a sajtra öntjük. A tetejét kirakjuk a karfiolrózsákkal, végül megszórjuk a megmaradt mozzarellával.
Előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.