Elkészítés: Apró kockára vágjuk a vöröshagymát, megdinszteljük egy kevés olajon. Akkor hozzáadjuk a darált csirkemellet, sózzuk, borsozzuk és fehéredésig pirítgatjuk tovább.
Közben megtisztítunk és dobókocka nagyságúra vágjuk a tököt és egy hasonló méretű padlizsánt, majd hozzáadjuk a darált húshoz. Tovább folytatjuk a dinsztelést addig, amíg majd minden levét elfövi. Végezetül kihűtjük, hozzáadjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, a zsemlemorzsát és a 2 tojást, majd alaposan összekeverjük.
A vajastésztát szobahőmérsékleten hagyjuk kiengedni, kibélelünk vele egy hosszúkás, keskeny tepsit úgy, hogy a két széle túllógjon és lecsüngjön a tepsi oldalán. A töltelék felét belekanalazzuk az aljára, a közepébe helyezzük a sült paprika szeleteket, majd rákenjük a maradék tölteléket.
A tészta széleit aztán ráhajtjuk a töltelékre, felvert tojással lekenjük és sütőben addig sütjük, amíg szép piros nem lesz.
A tésztája foszlósan ropogós, a tölteléke ízletesen szaftos lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.