Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A burgonyát alaposan megmossuk, villával megszurkáljuk, és alufóliába csomagoljuk.
Elkészítés: A burgonyákat a parázsba tesszük, és kb. 20 percig sütjük. A darált húsokat összekeverjük az oregánóval, ízlés szerint erős paprikával, a hagymával, a fokhagymával, és sóval, borssal ízesítjük. A masszából kis rudakat formázunk (12-16 db), és minden rudacskát betekerünk a szalonnába. Pálcára húzzuk, és parázs fölött, vagy rostlapon megsütjük. A cukkinit megmossuk, felszeleteljük, megsózzuk, és a hús mellett pár percig sütjük. Tálaláskor a sült cukkinit, a burgonyát és tetszőleges salátát teszünk a tányérra, és arra helyezzük a pálcikán sült húsokat.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 785 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.