Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A burgonyát alaposan megmossuk, villával megszurkáljuk, és alufóliába csomagoljuk.
Elkészítés: A burgonyákat a parázsba tesszük, és kb. 20 percig sütjük. A darált húsokat összekeverjük az oregánóval, ízlés szerint erős paprikával, a hagymával, a fokhagymával, és sóval, borssal ízesítjük. A masszából kis rudakat formázunk (12-16 db), és minden rudacskát betekerünk a szalonnába. Pálcára húzzuk, és parázs fölött, vagy rostlapon megsütjük. A cukkinit megmossuk, felszeleteljük, megsózzuk, és a hús mellett pár percig sütjük. Tálaláskor a sült cukkinit, a burgonyát és tetszőleges salátát teszünk a tányérra, és arra helyezzük a pálcikán sült húsokat.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 785 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.