Elkészítés: A csirkehúst leszedjük a csontról, és csíkokra vagy kockákra vágjuk. A zöldségeket szintén feldaraboljuk. A joghurtot elkeverjük kevés sóval, őrölt borssal és fokhagymával. A tojásokat megfőzzük.
A rozskenyeret kockákra vágjuk, és kevés átnyomott fokhagymával elkevert olívaolajat csepegtetünk rá, majd sütőben aranybarnára pirítjuk.
A feldarabolt zöldségeket összekeverjük. Rácsepegtetjük a maradék fokhagymás olajat. Öntünk rá a joghurtból. Ráhalmozzuk a csirkehúst és a kenyérkockát. Négybe vágott főtt tojással díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.