Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágjuk, a zsírban és 2 dl vízben félig megpároljuk, majd a megtisztított hagymát egészben a hús mellé téve az egészet puhára pároljuk.
A tejbe áztatott zsemléket jól összedolgozzuk a májassal, a hússal párolt hagymával, az ételízesítővel, sóval, borssal és az apróra vágott petrezselyem zöldjével.
Egy zsírral kikent jénaiba lerakunk egy sor hússzeletet, ráhalmozzuk a tölteléket, majd betakarjuk a megmaradt hússzeletekkel, végül meglocsoljuk tejfölös szafttal.
Sütés után sajttal is megszórhatjuk. Melegen és hidegen is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.