Elkészítés: Egy kerek jénait (hőálló tálat) kivajazunk, majd a baconcsíkokkal kibéleljük.
A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk és kiklopfoljuk. Kicsit meg lehet pirítani a szeleteket, majd kibéleljük egy részével a jénait. Fűszerezzük (én fűszersót használtam). Rétegezzük a sonkát, a sajtszeleteket, majd ismét hús jön, míg betelik a tál.
A főzőtejszínt elkeverjük egy kis reszelt sajttal, és leöntjük az egészet. Kicsit megemelgetjük a rétegeket, hogy bejusson a tejszín, a tetejét vastagon megszórjuk reszelt sajttal, és berakjuk a sütőbe. Alá tepsit teszünk, mert a tejszín és a zsiradék miatt kifolyhat a lé.
Addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul a tetején. Ha sok zsír sül ki, leönthetjük róla, és hagyjuk kihűlni.
Amikor kihűlt, ki tudjuk borítani, egyben marad a torta, amelyet szépen szeletelhetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.