A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sót, a cukrot, a tejben felfuttatott élesztőt, és összedolgozzuk.
A tésztát kétfelé osztjuk, az egyik gombócba belekeverjük a cukrozatlan kakaóport, kevés vízzel összekeverve majd fél órán keresztül pihentetjük.
Amikor megkelt, mindkét gombócot további 6 felé osztjuk. A barna részeket henger alakúra formázzuk, kinyújtjuk a fehér részeket is, és beletekerjük a barna hengereket. A tekercseket sütőpapírral bélelt formába egymásra tesszük, és a tetejét megkenjük tojással, és 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.