Elkészítés: A 20 dkg kristálycukrot négy tojás sárgájával, 1 egész
tojással és 1,5 dl étolajjal jól kikeverünk. Felverjük a 4 tojás habját jó keményre, és a tojássárgás keverékhez adjuk. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a citromhéjjal, és apránként hozzáadjuk a kikevert tojásokhoz. A kimagozott meggyet először lisztben forgatjuk meg, majd a tepsit sütőpapírral béleljük, és miután a tésztát tepsibe tettük, a tetejére szórjuk a meggyet, és előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 30 percig sütjük, ha kivettük a sütőből, 10 dkg porcukorral megszórjuk. Ha kihűlt felszeletelve ízlésesen tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.