Elkészítés: A piskótához a tojássárgákat és a cukrot kikeverem. A tojásfehérjékből kemény habot verek, és apránként, felváltva hozzáadom a lisztet és a cukorral kikevert tojássárgákat. Kikent, kilisztezett tortaformában megsütöm.
A krémhez a tejet a liszttel és a 15 dkg vaníliás kristálycukorral felfőzöm, és állandó kavarás közben a tojássárgákat hozzáadva sűrűre forralom. Ha kihűlt, a fahéjas kristálycukorral habosra kikevert vajat is hozzáadom. Narancslével, rummal és narancshéjjal ízesítem.
A kihűlt piskótát 3 lapra vágom, megkenem a krémmel. Az oldalát és a tetejét is bevonom a krémmel, majd díszítésül a torta tetejét narancsszeletekkel, tojáscukorkákkal, marcipán nyuszikkal díszítem. Az oldalát mogyoróval szórom meg. Tálalás előtt néhány órára hűtőbe teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.