Elkészítés: Először megtisztítjuk a gombát, majd vastag szeletekre vágjuk. Kevés forrásban lévő SÓS vízbe dobjuk. 5 perc főzés után leszűrjük és kihűtjük. A vöröshagymát is megtisztítjuk, vékony karikákra vágva megsózzuk. A mártáshoz az olajat elkeverjük a citromlével, a mustárral, borssal, sóval és a mentával, és 2-3 evőkanál gombalevet adunk hozzá. A hagymát 10 perc pihenés után hozzáadjuk a mártáshoz, majd a már kihűlt gombát, az olajbogyót és a reszelt márványsajtot is hozzákeverjük. Jól hűtve tálalhatjuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.