Előkészítés: A csirkemellfilét megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és falatnyi kockákra vágjuk. Meglocsoljuk a citromlével, összekeverjük, és egy óra hosszat állni hagyjuk. A paradicsomot megmossuk, és apróra vágjuk. A chilipaprikát megmossuk, hosszában felvágjuk, kicsumázzuk, és vékony csíkokra vágjuk. A gyömbért megtisztítjuk, tormareszelőn lereszeljük. A fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A citromfüvet megmossuk.
Elkészítés: A paradicsomot összekeverjük 2 és fél dl vízzel, majd átpasszírozzuk, és erős tűzön felforraljuk. A paradicsommártáshoz egyszerre hozzáadjuk az előkészített csirkét, a chili paprikát, a gyömbért, a fokhagymát, a kurkumát és a citromfüvet. Az egészet összekeverjük, és lassú tűzön, lefedve 30 percig pároljuk. A kókuszreszeléket két és fél dl forrásban lévő vízzel leöntjük, kb. 10 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük, a reszeléket jól kinyomkodjuk és ezt a sűrű kókuszlevet, azaz kókusztejet használjuk a főzéshez. 3. Hozzákeverjük a húshoz, 10 percig állni hagyjuk, majd a citromfüvet eltávolítjuk. Forrón, natúr rizzsel azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.