Elkészítés: A csirkemelleket felszeleteljük, 2-3 órára fokhagymás, mézes tejbe áztatjuk.
Amíg a csibe pihen, a sárga- és fehérrépákat felkarikázzuk, a hagymát félfőre vágjuk. A hagymát olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a felkarikázott répákat, sóval, borssal és tárkonnyal fűszerezzük, kevés vízzel összepároljuk. A tejfölbe csomómentesre belekeverjük a lisztet, behabarjuk vele a zöldséges ragut, beforraljuk.
A lisztből a sörrel, a pépesített fokhagymával és a fűszerekkel sörtésztát készítünk. Amikor csibéink már eleget lubickoltak a tejjel-mézzel folyó kánaánban, lecsepegtetjük őket, a sörtésztába mártva forró, bő olajban pirosra sütjük.
Forrón tálaljuk, köretként a tejfölös zöldségragut adjuk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.