Elkészítés: A sárgaborsót félig megfőzzük annyi vízben, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a finomra darált húst, megsózzuk, és folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg a víz teljesen elpárolog.
A masszát turmixgéppel pépesítjük és kihűtjük.
Hozzáadjuk a tojást, a reszelt hagymát, ízlés szerint fűszerezzük, és jól összedolgozzuk.
Kézzel kerek lepénykéket formálunk belőle, a közepét ujjunkkal kilyukasztjuk, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Uborkasalátával tálaljuk. A húskarika hidegen is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.