Elkészítés: 1. Tördeljük darabokra a csokit. Egy lábasban forraljunk vizet, majd a gőz fölé tegyünk egy tálat, és ebben olvasszuk fel a csokit. Ha teljesen felolvadt, húzzuk le a tűzről.
2. Habverővel keverjük simára, majd hagyjuk egy kicsit hűlni. Amikor már nem forró, adjuk hozzá a tojássárgákat, és keverjük tovább, hogy sima krémet kapjunk.
3. A tojások fehérjét egy csipet sóval verjük habbá, majd amikor kemény, öntsük hozzá a porcukrot.
4. A cukros tojásfehérjét ezután óvatosan és apránként adjuk hozzá a csokis krémhez, és egy fakanállal dolgozzuk össze.
5. A krémet szedjük kelyhekbe, és tegyük 4 órára hűtőbe.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.