Elkészítés: 1. Tördeljük darabokra a csokit. Egy lábasban forraljunk vizet, majd a gőz fölé tegyünk egy tálat, és ebben olvasszuk fel a csokit. Ha teljesen felolvadt, húzzuk le a tűzről.
2. Habverővel keverjük simára, majd hagyjuk egy kicsit hűlni. Amikor már nem forró, adjuk hozzá a tojássárgákat, és keverjük tovább, hogy sima krémet kapjunk.
3. A tojások fehérjét egy csipet sóval verjük habbá, majd amikor kemény, öntsük hozzá a porcukrot.
4. A cukros tojásfehérjét ezután óvatosan és apránként adjuk hozzá a csokis krémhez, és egy fakanállal dolgozzuk össze.
5. A krémet szedjük kelyhekbe, és tegyük 4 órára hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.