Elkészítés: A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel, hozzáadjuk a liszet, a kakaót, a sütőport és a kemény habbá vert tojásfehérjét, vigyázva arra, hogy a hab ne törjön össze (ezt a műveletet jobb kézzel készíteni). Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 160 fokon sütjük, amíg a tűpróba sikeres lesz.
A krémhez a tejből és a lisztből pépet főzünk, mikor még langyos, óvatosan (kanalanként) hozzátesszük a porcukorral kikevert margarint, majd a diót, végül a levétől lecsepegtetett meggyet is. Ezzel töltjük meg a piskótát. A csokimáz hozzávalóit összekevrjük, és a tészta tetejét bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.