Elkészítés: A pác elkészítéséhez az újhagymát karikázzuk fel, majd a többi hozzávalóval együtt turmixoljuk össze.
A csirkecombokat és -szárnyakat sózzuk be, majd hagyjuk legalább fél óráig állni, hogy só kicsit átjárja.
Ezután alaposan forgassuk bele a húst a pácba, majd a tálat lefedve, tegyük be éjszakára a hűtőbe, hogy az ízek jól átjárják.
A bepácolt húsokat tegyük a tepsibe egymás mellé, helyezzük közé a negyedekbe vágott lime-ot, majd öntsük rá a tálban maradt pácot. Öntsük alá a bort (vagy vizet), majd fedjük le a tepsi tetejét.
Helyezzük előmelegített sütőbe, és közepes hőmérsékleten kb. 1 óra alatt pároljuk puhára a húst. Ezután vegyük le a fóliát, majd tegyük vissza a sütőbe, és süssük pirosra, ropogósra.
Tálaláskor ízlés szerinti körettel kínáljuk. Én rizibizivel és chilis almazselével kínáltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.