Elkészítés: Először a krémet készítem el, hogy ki tudjon hűlni. A pudingport a tejföllel és a cukorral jól kikeverem. A tejet a citromhéjjal felteszem forrni, majd ebbe beleteszem a tejfölös keveréket, folyamatosan forrásig kevergetem. Hűlni hagyom (gyorsítható, hogy jégkockákkal teli nagyobb lábosba teszem), jön bele a triple sec aroma és a puha margarin. Géppel pár percig keverem.
A sütőt 170 fokra előmelegítem. A tésztához egy nagyobb tálba rakom a cukrot, a mézet, a margarint, a sót és a kakaóport, 1 percre a mikróba teszem, meglangyosítom. Hozzáadom a 2 tojást és a lisztet meg a sütőport, könnyű, puha tésztává gyúrom, elválik az edény falától. Lisztezett deszkára teszem, sütőlap méretűre nyújtom.
A sütőtepsit zsírpapírral bélelem, erre rakom a tésztát. Nem rugalmas, ha leszakad belőle, nem baj, majd a tepsiben kipótoljuk. Eligazítjuk, és 3 egyenlő részre vágjuk, még sütés előtt. (Fontos, mert a mézes tészták törékenyek sütés után, később puhulnak meg.) Kb. 15 percig sütöm, majd kiveszem és hűlni hagyom.
Összeállítom a krémmel, a tetejére a csokimáz kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.