A gyümölcsöket alaposan passzírozzuk össze, adjuk hozzá a cukrot, és jól keverjük össze. A joghurtot dolgozzuk össze a cukros gyümölccsel, majd tegyük a masszát egy olyan tálba, amelyben meg is fagyaszthatjuk.
Kb. két órára rakjuk a hűtőszekrény fagyasztójába. Ha megdermedt, helyezzük át egy nagyobb tálba, ismét jól keverjük át, majd újra tegyük vissza a fagyasztóba, kb. 4 órára. Tálalás előtt fél órával vegyük ki a hűtőből.
Közben készítsük el az öntetet is: a gyümölcsöt főzzük át a cukorral és egy kevés vízben elkevert étkezési keményítővel. A fagylaltot az öntettel tálaljuk, és ízlés szerint gyümölcs-darabokkal is díszíthetjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.