Elkészítés: A sütőt melegítsük elő 180 fokra, a lisztet keverjük el a sütőporral.
A tojásokat a cukorral és sóval elektromos habverővel keverjük fehéredésig (kb. 5-6 perc, amíg felhabosodik, kifehéredik, többszörösére nő a tömege). Fakanállal keverjük a tojáshoz a lisztet, a darát, és a kókuszreszeléket (2 evőkanál kivételével), a citromhéját, az olvasztott vajat és a joghurtot.
Keverjük el benne (én a tetejét raktam ki vele) óvatosan a málnát, és sütőpapírral bélelt 26 cm-es kapcsos formába öntsük bele a tésztát.
Szórjuk a tetejére a félretett kókuszreszeléket, és addig süssük, ameddig a teteje halványan pirosodik, kb. 45 percig. (Tűpróba!)
A formából a papírral együtt kiemeljük, rácson kihűtjük, a papírt leválasztjuk, tálra emeljük, porcukorral megszitálhatjuk, szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.