Elkészítés: 1. A joghurtot, a zselatint és a cukrot egy lábosban elkeverjük, majd feltesszük a tűzre. Lassú tűzön addig melegítjük, amíg elolvadnak az alapanyagok, de nem forraljuk! Levesszük a tűzről, és belekeverjük a főzőtejszínt.
2. Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk, belerakjuk a banánt, és ráöntjük a tejszínes joghurtot.
3. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen, majd tálalás előtt óvatosan kiborítjuk a formából, és szeletelve kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.