Elkészítés: A tésztához a lisztet elkeverjük egy csipet sóval, a sütőporral és a feldarabolt margarinnal, hozzáadjuk a tojássárgáját, a cukrot és a reszelt citromhéjat, majd összegyúrjuk. Ha száraznak találjuk, pici tejfölt tehetünk bele. 30 percre hideg helyre tesszük pihenni.
A tészta felét 1 cm vastagra nyújtjuk, és belesimítjuk a kiolajozott tepsibe.
A krémhez összekeverjük a joghurtot, a cukrot, a tejfölt, a lisztet és a vaníliás cukrot, végül belekeverjük a keményre vert tojásfehérjét. A krémet a tésztára öntjük, a maradék tésztát pedig ráreszeljük a krém tetejére.
Előmelegített sütőben 35 percig sütjük 180 fokon. Megszórjuk cukorral, akár melegen, akár hidegen tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.