Elkészítés: Egy tálban a lisztet és a sót összekeverjük, a 2 tojást felverjük és hozzáadjuk. A margarint mikróban langyosra olvasztjuk, a joghurtot is langyosra melegítjük. A langyos joghurtba keverjük az élesztőt, majd a lisztes keverékhez adjuk a margarinnal együtt. Jól összedolgozzuk, majd fél órát kelesztjük.
A megkelt tésztát átdolgozzuk, kinyújjuk, majd háromszor hajtogatjuk. Végül újra kinyújtjuk, a tetejét az 1 db felvert tojással lekenjük (szezámmaggal vagy reszelt sajttal is megszórhatjuk), pogácsaszaggatóval kiszúrjuk.
180 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.