Elkészítés: Kevés olívaolajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, és fehéredésig pirítjuk. Ha kifehéredett, befűszerezzük: sózzuk, borsozzuk, és egy jó nagy csipet tárkonnyal is megszórjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és a vegyes zöldséget, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Lassú tűzön puhára főzzük, majd hozzáadjuk a joghurtot. Megvárjuk, míg újra felfő, majd pirítóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.